Lackering av möbler i Stockholm

Ibland finns det inte ekonomi för att köpa nytt. Andra gånger vill man behålla de gamla på grund av ett personligt värde eller för att de helt enkelt är för vackra för att göra sig av med. Oavsett orsak är lackering ett både smidigt och kostnadseffektivt alternativ för att den som vill fräscha upp eller väcka liv i sina gamla möbler och vi på Kungslack har kunskap och kapacitet för samtliga uppdrag. Vi kan hjälpa till med lackering av möbler åt såväl privatpersoner som företag runt om i Stockholm där personliga önskemål och behov står i fokus. 

Vi ger nytt liv till dina möbler

Alla vi som arbetar på Kungslack brinner för vårt jobb och arbetar hårt för att fortsätta utvecklas och tillgodose alla våra kunders varierande önskemål. Med gedigen erfarenhet kan vi återuppliva dina möblers ursprungliga färg, stil och klass eller ge dem en helt ny känsla som passar bättre till hemmets nuvarande karaktär. För prisinformation kan du se prislistan vi publicerat här på vår sida. Där kan du också läsa mer om vad som ingår i de framtagna priserna samt hur våra garantier ser ut. För större projekt ber vi att få lämna en skräddarsydd offert utifrån befintliga förutsättningar och arbetets omfattning. Givetvis är du alltid välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om kostnaderna eller får svar på eventuella funderingar.

Lackering efter dina önskemål

Det är inte alls så enkelt att måla om en möbel som man kanske först tror. För ett snyggt och hållbart resultat behövs både tålamod och kunskap samt rätt produkter utifrån förutsättningar och vad man önskar uppnå. Man får heller inte hoppa över eller missa steg i processen då det oavkortat försämrar slutresultatets kapacitet.

När du anlitar oss kan du vara trygg i vetskapen att vi vet precis hur samtliga uppdrag ska behandlas på bästa sätt och att vi aldrig någonsin väljer några genvägar. Vi tar oss omsorgsfullt genom alla moment från materialval och grundarbete till lackering tills resultatet motsvarar exakt det du bett om.

Vi ger gärna tips och råd längs vägen 

Lyckade resultat startar med en grundlig planering där man besvarar samtliga eventuella frågeställningar. Vilken känsla vill man att möbeln ska förmedla, ska den kännas gammal eller modern, vilken kulör passar bäst till rummet och vill man att den ska smälta in eller stå ut? Med en tydlig grundplanering ökar chanserna till att det faktiskt blir som man vill ha det samtidigt som det blir enklare för oss att tillgodose alla högt satta krav och personliga önskemål.

Har du en tydlig bild av hur möbeln efter lackering ska se ut kan du vägleda oss genom processen med idéer och referensbilder. Om inte kan vi tillsammans diskutera fram en passande lösning. Vi delar gärna med oss av den erfarenhet och kunskap vi investerat från tidigare uppdrag för att ge din möbel den rätta känslan.

Professionell möbellackering för dig i Stockholm

Släng inte dina gamla möbler utan ge dem istället nytt liv och låt dig glädjas av dem bra många fler år in i framtiden. Ekonomiskt, miljösmart och ett enkelt sätt att skapa en personlig prägel i hemmet. Vi lackerar alla sorters möbler för såväl privatpersoner som företag i Stockholm där varje kunds önskemål får stå i centrum.