Lackering av köksluckor i Stockholm

Köksluckorna är oftast det man lägger märke till allra först när man kliver in ett kök och de styr en stor del av den känsla och stil man vill att rummet ska förmedla. Ljusa och högblanka ger exempelvis köket ett stilrent och tidlöst intryck medan en färg kan pigga upp och göra det betydligt mer personligt.

Känns dina nuvarande luckor slitna, solkiga eller omoderna? Lämna in dem för lackering hos oss så garanterar vi att hela ditt kök kommer få sig ett rejält lyft och den där efterlängtade känslan av nyrenoverat. Med lång tid i branschen och gedigen kunskap erbjuder vi både privatpersoner och företag de bästa lösningarna utifrån behov till konkurrenskraftiga priser.

Snabb uppfräschning av ditt gamla kök

Drömmen om en köksrenovering är närvarande hos många utav oss men det är desto färre som genomför en, då det oftast rör sig om stora kostnader. När du väljer lackering av dina gamla köksluckor istället för att byta ut dem helt behöver du inte lägga ut mer än en tiondel av kostnaden trots att du ändå får njuta av den där nyrenoverade känslan. Dessutom går det även betydligt mycket snabbare än att totalrenovera så att man slipper avsätta tid eller se sitt hem förvandlas till ett byggkaos.

Saker att tänka på innan en lackering av dina köksluckor

När du väljer kulör och ytbehandling finns det några faktorer som du bör ta extra stor hänsyn till. Givetvis handlar det i grund och botten om tycke och smak, men exempelvis rummets storlek, ljussättning och kontraster kommer vara med och påverka slutresultatet.

1. Mörkt eller ljust?

Vare sig du föredrar mörkt eller ljust bör du ha den önskade känslan i åtanke eftersom tonerna tillför olika egenskaper. Mörkt tenderar att skapa ett större djup i rummet medan ljust i sin tur får det att kännas luftigare.

2. Ljusinsläppet

Tänk på att en kulör kan upplevas helt annorlunda beroende på hur ljuset faller på den.

3. Se till helhetsintrycket

Köksluckorna påverkar rummets sammanfattande intryck mer än vad man kan tro, så välj utifrån det helhetsintryck som du vill förmedla. Om du väljer en annan färg till luckorna än vad som finns på väggar och kakel kan du få till en häftig kontrast, men söker du harmoni kanske det är lämpligare med en som går i samma ton.

4. Storleken spelar faktiskt roll

Alla ljusare toner kan få ett litet rum att uppfattas som rymligare, men det betyder inte att du måste släppa tanken på den där mörkare kulören du har ögonen på. Välj istället ljus inredning med ljusa möbler och textilier etc. så kommer du ändå uppleva större rymd.

Våra priser

Vill du räkna närmre på vad en lackering av dina köksluckor skulle kosta finns alla priser presenterade i prislistan du finner här på vår sida. Där kan du även se var som normalt sett alltid ingår i priset samt läsa mer om våra garantier. För ett större uppdrag vid en renovering, ett stambyte eller någon annan form av omfattande lackeringsuppgift lämnas offert baserad på arbetets dimension, komplexitet och specifika önskemål. Har du frågor eller funderingar rörande våra prissättningar är du givetvis alltid välkommen att kontakta oss personligen så reder vi ut eventuella frågetecken tillsammans.