Lackering av dörrar i Stockholm

Även om de ofta glöms bort så är dörrarna oerhört viktiga för känslan man vill förmedla i ett rum. Gamla och slitna sänker de exempelvis omedelbart intrycket av även de mest genomtänka designhemmen och fel färg stjäl fokus från den stil man arbetat fram med hjälp av övriga inredningsdetaljer.

Har dina dörrar gjort sitt? Kontakta oss på Kungslack innan du ger dig iväg för att köpa nya. Vi lackerar alla typer av dörrar i såväl privata hem som på företag runt om i Stockholm helt oberoende av förutsättningar eller specifika önskemål. Genom god produktkännedom väljer vi omsorgsfullt de bästa produkterna för samtliga uppdrag så att alla kunder får resultat av högsta kvalitet till konkurrenskraftiga priser.

Lackering av dörrar:

  • Ett smart alternativ för såväl miljö som plånbok.
  • Renoveringen blir mindre omfattande trots effektfulla resultat.
  • Det går att välja fritt bland ett näst intill obegränsat utbud av både kulörer och glans.
  • Resultatet blir betydligt mer personligt än då du väljer dörrar direkt från fabrik.

Kungslack - Professionell hjälp för dig i Stockholm

Kungslack är alternativet för dig i Stockholm som söker professionell och pålitlig hjälp till din lackering. Vi renoverar och lackerar såväl nytt som gammalt i både privata hem och på företag, helt enligt kundernas varierande önskemål och krav. Att måla om dina gamla dörrar är ett kostnadseffektivt alternativ för en snabb uppfräschning som ger dig mer pengar över att spendera på annat. Med gedigen kunskap och flerårig erfarenhet kan vi garantera dig ett fulländat resultat som uppnår alla dina förväntningar. Noggrant handplockar vi alltid produkt och metod med hänsyn till uppgiften vi åtagit oss och väljer aldrig några genvägar utan hanterar samtliga moment med respekt och omsorg.

Att tänka på innan lackering av dörr

Det är få saker som definierar ens personlighet så väl som de toner och nyanser man väljer till sin inredning. I grund och botten handlar det givetvis alltid om tycke och smak, men det finns också faktorer att ta hänsyn till för att uppnå den stil och känsla man önskar.

Börja med att fundera på om du vill att dörrarna ska verka för en mer sammanhängande helhet eller sticka ut som en snygg kontrast till hemmets övriga delar. Sätt dig även in i färgernas olika egenskaper då de dels kan påverka ens humör, men också användas för att skapa den där rätta känslan. Blå toner kan exempelvis vara svalkande, rött värma, grönt är lugnande och gult piggar upp.

Oavsett vad du vill uppnå och huruvida du väljer en ny färg eller beslutar dig för att fortsätta med den kulör som redan sitter kommer skillnaden efter en lackering bli markant. Behöver du sedan tips och råd för att fatta ett beslut kan vi givetvis hjälpa dig längs vägen och dela med oss av all erfarenhet vi investerat genom åren.

Prisvärd lackering av dörrar

För prisinformation kan du ta en titt på prislistan vi publicerat här på vår sida. Där kan du räkna på hur mycket din lackering skulle kosta liksom läsa mer om vad priserna inkluderar och våra garantier. För större renoveringar och projekt lämnar vi skräddarsydd offert baserad på arbetets omfattning och personliga önskemål.